Twintigers aan Z is een prikkelende theatergroep die dit theaterseizoen meerdere keren op het podium stond en voor uitverkochte zalen speelde. Twintigers aan Z heeft zichzelf in korte tijd op de kaart gezet door hun artistieke expressie en magie die zij op het podium neerzetten. Elke voorstelling in hun repertoire wordt gekenmerkt door maatschappelijke relevantie, mysterie en onverwachte plotwendingen.

Zo ging hun theatervoorstelling De Zeven Muzen, onder leiding van Zoë ’t Hooft, over een groep mensen die elkaar toevallig ontmoetten in een afgelegen hotel. Gedurende hun tijd in het hotel komen zij er een voor een achter dat hun ontmoeting misschien helemaal niet toevallig is en dat er meer gaande is dan zij in eerste instantie dachten.

Hun andere eigenzinnige en maatschappelijk relevante theatervoorstelling, Conform de Norm, onder leiding van Marike Vijver, verkent een groep mensen met het spanningsveld tussen de angst er niet meer bij te horen en het verlangen naar individualiteit. Tijdens deze verkenningstocht werd ieder van hen geconfronteerd met hun angsten voor uitsluiting en verlangens naar vrijheid, wat uitdagingen opleverde bij het conformeren aan de normen in de groep.

Het publiek, bestaande uit theaterliefhebbers van alle leeftijden, vult de ruimte met een mix van spanning, verwachting en nieuwsgierigheid. Zodra het doek opgaat, is de energie voelbaar, en zij nemen hun bezoekers maar al te graag mee op een reis vol emotie, humor en verrassingen.

Twintigers

Twintigers aan Z bestaat uit twee groepen: een niveau 1 groep bestaande uit beginnende theaterspelers en makers met een passie voor theater en een diepgewortelde drang om hun creatieve stem te laten horen. In hun eerste voorstelling speelden zij meteen voor een volle zaal. Hier konden zij hun gedrevenheid, enthousiasme en onstuitbaar verlangen om te groeien aan het publiek laten zien. Het publiek herkende deze toewijding en reageerde met waardering en aanmoediging.

De andere groep van Twintigers aan Z bestaat uit een niveau 2 groep. Deze groep bestaat uit theaterspelers en makers met meer ervaring, verfijnde vaardigheden en een groot artistiek inzicht waardoor zij in staat zijn om het publiek te betoveren met een nog diepere en betekenisvollere productie. De reactie was overweldigend, en velen van hen voelden zich gesterkt om hun artistieke reis voort te zetten, zowel binnen als buiten Twintigers aan Z.

Door het grote succes van Twintigers aan Z in de afgelopen jaren kijken ze alweer vooruit naar nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden. Volgend jaar beginnen ze met een frisse start en verwelkomen ze nieuwe spelers om zich bij hun groepen aan te sluiten. Als je ervan droomt om deel uit te maken van een dynamisch en gepassioneerd collectief, dan is dit jouw kans! Of je nu een ervaren speler bent of nog nooit op het podium hebt gestaan, bij Twintigers aan Z staat de deur voor je open.

Word lid!

Word lid van hun theatercollectief en laat je stem horen op het podium. Meld je aan bij Twintigers aan Z en maak deel uit van een avontuur dat je leven zal verrijken en je creatieve geest zal voeden. Ontdek de kracht van theater en laat de reactie van het publiek het bewijs zijn van jouw impact op het leven van anderen.